Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Controlador d’Accessos Es realitza tres dies a la setmana, de 16 a 21 h. A l’àrea de Seguretat privada, actualment, es poden cursar les formacions que capaciten per a presentar-se a les proves oficials d’habilitació de personal de control d’accés i vigilants de seguretat. Aquests cursos es poden cursar de forma independent o com a itinerari formatiu. Aquest curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia 19, de Rubí. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament a persones treballadores, autònomes, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones en situació d’atur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

FC Controlador d’Accessos

Es realitza tres dies a la setmana, de 16 a 21 h. A l’àrea de Seguretat privada, actualment, es poden cursar les formacions que capaciten per a presentar-se a les proves oficials d’habilitació de personal de control d’accés i vigilants de seguretat. Aquests cursos es poden cursar de forma independent o com a itinerari formatiu. Aquest curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia 19, de Rubí. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament a persones treballadores, autònomes, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones en situació d’atur.

Requisits

Requisits per la formació de Controlador d’accés:

  1. Ser major d'edat.
  2. Tenir la ciutadania espanyola o d'algun dels països que integren la Unió Europea o estar en possessió del permís de residència i de treball.
  3. No haver estat condemnat per delictes contra les persones, el patrimoni o la salut pública, o justificar que els antecedents dels delictes comesos han estat cancel·lats.
  4. Tenir coneixements mínims de les llengües oficials a Catalunya, a fi de poder atendre el públic que se'ls adreci en qualsevol d'aquestes llengües.

Cal demostrar documentalment la situació laboral a l’inici de la formació.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin tenir les titulacions bàsiques per poder iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de la seguretat privada.

 

Sortides professionals

Aquesta formació permet presentar-se a les proves oficials d’habilitació com a personal de control d’accessos.

El personal de control d’accés exerceix les funcions d’admissió i control d’accés del públic a l’interior de determinats establiments o espais oberts al públic d’espectacles públics o activitats recreatives, i es troben sota la dependència contractual de la persona titular o organitzadora d’aquestes activitats.

 CEMFomració compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin al atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Duració: 60 hores