Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CP N1 Operacions d’Enregistrament i Tractament de Dades i Documents Es realitzen de dilluns a divendres, de 9 a 14.45 h. A l’àrea de gestió administrativa es poden trobar cursos de l’àmbit administratiu amb els quals pots obtenir un Certificat de professionalitat, una titulació expedida per l’Administració laboral i amb reconeixement oficial. La metodologia amb la qual treballem a CEMFormació és molt variada, es proposen activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i professional de les persones participants. El curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia, 19 de Rubí, però també es pot seguir a través de l’aula virtual, en la qual el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament, a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per persones treballadores i autònomes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

CP N1 Operacions d’Enregistrament i Tractament de Dades i Documents

Es realitzen de dilluns a divendres, de 9 a 14.45 h. A l’àrea de gestió administrativa es poden trobar cursos de l’àmbit administratiu amb els quals pots obtenir un Certificat de professionalitat, una titulació expedida per l’Administració laboral i amb reconeixement oficial. La metodologia amb la qual treballem a CEMFormació és molt variada, es proposen activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i professional de les persones participants. El curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia, 19 de Rubí, però també es pot seguir a través de l’aula virtual, en la qual el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament, a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per persones treballadores i autònomes.

Requisits

No s’exigeix requisit acadèmic ni professional, tot i que s’ha de superar una petita prova de coneixement del centre.

Caldrà acreditar documentalment la situació laboral a l'inici de la formació. 

 

Sortides acadèmiques

Amb la titulació de CP1 tens accés a altres CP1 i CP2 de la mateixa família.

La formació de Certificats de professionalitat permet accedir a Cicles formatius de Grau Mig de la família d’Administració i gestió, i la convalidació d’unitats de competències.

CEMFormació compta amb diferents Certificats de professionalitat de nivell 1, 2 i 3 que permeten fer un itinerari formatiu en l’àmbit de la gestió administrativa.

 

Sortides professionals

Aquesta formació prepara per a treballar com a auxiliar administratiu, realitzant tasques de suport a diferents departaments, digitalitzant documents i introduint i actualitzant dades en diferents sistemes informàtics.
CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: CP N1 - Certificat de professionalitat de nivell 1
Família: Administració i gestió
Duració: 480 hores