Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació en Llengües Estrangeres (Anglès) – N2 L’objectiu d’aquesta certificació és que l’alumne aconsegueixi el nivell de competència necessària en anglès per comprendre, interactuar i expressar-se en situacions de comunicació bàsica, tant oral com escrita. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comunicació en Llengües Estrangeres (Anglès) – N2

L’objectiu d’aquesta certificació és que l’alumne aconsegueixi el nivell de competència necessària en anglès per comprendre, interactuar i expressar-se en situacions de comunicació bàsica, tant oral com escrita.

Requisits

  • No disposar de cap acreditació nivell A2 o superior d’anglès.
  • No haver superat amb anterioritat la prova de competències clau de llengua anglesa per als certificats de professionalitat de nivell II.
  • Estar donats d’alta al SOC com a demandant d’ocupació o demandant de millora laboral

Sortides acadèmiques

Amb aquesta titulació, l’alumne podrà complir el requisit d’accés de nivell de llengua anglesa pels certificats de nivell II que així ho requereixin.

 

Sortides professionals

Els alumnes, al finalitzar el certificat, realitzaran l’examen oficial de Cambridge, amb la qual cosa podran obtenir una doble certificació al final de la formació: d'una banda, el títol de nivell N2 per part del SOC i, de l’altra, el nivell A2 per part de Cambridge.

Amb aquestes titulacions podran ampliar les seves opcions professionals o millorar els seus llocs de treball actuals.

 

Formació: CP N2 - Certificat de professionalitat de nivell 2
Família: Serveis socioculturals i a la comunitat
Duració: 220 hores
Centres: