Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CFGS en Higiene Bucodental Aquests estudis capaciten per promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tecnicoassistencials que inclouen l'exploració, l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques en col·laboració amb l’odontòleg o metge estomatòleg. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

CFGS en Higiene Bucodental

Aquests estudis capaciten per promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tecnicoassistencials que inclouen l'exploració, l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques en col·laboració amb l’odontòleg o metge estomatòleg.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s'obté el títol de tècnic o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s'han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS. Per a més informació, consulteu el Canal Universitats.

Sortides professionals

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:

  • tècnic o tècnica superior en higiene bucodental
  • tècnic o tècnica especialista higienista dental
  • higienista bucodental
  • educador o educadora en salut bucodental
Formació: CFGS - Cicle formatiu de grau superior
Família: Sanitat
Duració: 2000 hores