Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CFGS en Educació Infantil Aquests estudis capaciten per programar, intervenir educativament i avaluar programes d’atenció a la infància, aplicant els mètodes d’ensenyament i aprenentatge que afavoreixen el desenvolupament autònom dels nens i nenes de 0 a 6 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

CFGS en Educació Infantil

Aquests estudis capaciten per programar, intervenir educativament i avaluar programes d’atenció a la infància, aplicant els mètodes d’ensenyament i aprenentatge que afavoreixen el desenvolupament autònom dels nens i nenes de 0 a 6 anys.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s'obté el títol de tècnic o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s'han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS. Per a més informació, consulteu el Canal Universitats. 

Sortides professionals

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:

  • educador o educadora infantil en el primer cicle d'educació infantil, sota la supervisió d'un mestre o una mestra
  • educador o educadora en institucions i en programes específics de treball amb infants de 0 a 6 anys en situació de risc social
  • educador o educadora en programes o activitats d'oci i temps lliure infantil: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, etc.
Formació: CFGS - Cicle formatiu de grau superior
FP dual
Família: Serveis socioculturals i a la comunitat
Duració: 2000 hores