Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CFGS en Automoció Aquests estudis capaciten per organitzar, programar i supervisar l'execució de les operacions de manteniment i la seva logística en el sector de l'automoció, amb l’orientació a vehicles industrials, diagnosticant avaries en casos complexos i garantint el compliment de les especificacions establertes per la normativa i pel fabricant del vehicle. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

CFGS en Automoció

Aquests estudis capaciten per organitzar, programar i supervisar l'execució de les operacions de manteniment i la seva logística en el sector de l'automoció, amb l’orientació a vehicles industrials, diagnosticant avaries en casos complexos i garantint el compliment de les especificacions establertes per la normativa i pel fabricant del vehicle.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s'obté el títol de tècnic o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s'han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS. Per a més informació, consulteu el Canal Universitats. 

Sortides professionals

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:

  • tècnic receptor i reparador de vehicles o tècnica receptora i reparadora de vehicles
  • mecànic o mecànica de vehicles industrials
  • encarregat o encarregada de taller o de seccions de vehicles industrials
  • taxador o taxadora de vehicles
Formació: CFGS - Cicle formatiu de grau superior
FP dual
Família: Transport i manteniment de vehicles
Duració: 2000 hores