Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle de l'aigua El servei del Cicle integral de l'aigua comprèn les fases de la gestió de l'abastament des de la captació i les fases de la gestió del sanejament fins a la seva restitució al medi natural. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cicle de l'aigua

El servei del Cicle integral de l'aigua comprèn les fases de la gestió de l'abastament des de la captació i les fases de la gestió del sanejament fins a la seva restitució al medi natural.

Correspon als ens locals, d'acord amb la legislació de règim local, les competències relatives als àmbits de l'abastament d'aigua potable i el sistema de clavegueram d'aigües residuals.

AgbarAgbar gestiona el servei domiciliari d'abastament d'aigua potable i la gestió de la xarxa de clavegueram de la ciutat de Rubí en règim de concessió administrativa.

Pots fer arribar a Agbar les teves incidències, consultes, suggeriments, queixes, etc. També pots consultar les tarifesbonificacions i ajudes.

 

Contacta amb Agbar


Atenció telefònica
  • Atenció al client: 93 495 35 40
    Avaries i incidències: 900 304 070
    Reclamacions: 900 405 070
 
Atenció telemàtica

Canals de contacte d'Agbar

 

Bonificacions a la tarifa de l'aigua


 

Coneix el cicle de l'aigua


Circuit_cicle_aigua.jpg
 
Captació

La captació consisteix en la recollida d'aigua del medi natural, ja siguin aigües superficials (embassaments i rius) o subterrànies (aqüífers), que es condueix a les plantes de tractament.

 

Tractament

L'aigua se sotmet a una sèrie de tractaments físics i químics per tal que sigui potable i garantir que compleix  totes les garanties sanitàries exigides per les autoritats competents que la fan apta per al consum.

 

Distribució

L'aigua ja potable arriba als habitatges dels usuaris/es a través de les xarxes de distribució. El control de la qualitat de l'aigua es manté fins al moment de ser lliurada als abonats.

 

Clavegueram

Una vegada utilitzada, l'aigua bruta procedent dels habitatges, les escoles, els centres esportius… i de les indústries és recollida per la xarxa de clavegueram. Aquesta xarxa recull les aigües residuals i pluvials en el cas de xarxes unitàries i les condueix cap a les depuradores. 

 

Depuració i retorn al medi natural

Les estacions depuradores eliminen de l'aigua totes les impureses que ha anat acumulant en el seu cicle d'ús per poder retornar-la al medi natural amb el mínim risc mediambiental.

 

Com s'estructura la factura de l'aigua?


Infografia sobre la factura de l'aigua

 

22 de març, Dia Mundial de l'Aigua


Dia Mundial de l'Aigua 2022

Diamundialaigua UN

 

Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
2