Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Parcs i jardins El manteniment de l’espai públic és una de les pedres angulars de les polítiques municipals de Rubí, on els parcs i jardins prenen especial rellevància. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Parcs i jardins

El manteniment de l’espai públic és una de les pedres angulars de les polítiques municipals de Rubí, on els parcs i jardins prenen especial rellevància.

Horaris

L’horari d’obertura dels parcs i places varia en funció de l’època de l’any.

Pla director del verd urbà

L’Ajuntament s'ha dotat d’un Pla director per garantir una correcta estructuració i gestió de l’arbrat i les zones verdes. El document ha estat elaborat per la Diputació, amb la col·laboració de l’Àrea de Sostenibilitat i Serveis Municipals del Consistori, i incorpora els Objectius de Desenvolupament Sostenibles.

Manteniment dels parcs

Per tal de mantenir els parcs i jardins en un òptim estat de conservació, els treballs de manteniment de les zones verdes de Rubí es van succeint al llarg de l’any en funció del cicle vegetatiu de les diferents espècies que hi ha.

Sanitat vegetal

El Servei de Parcs i Jardins és l’encarregat de portar a terme les tasques de protecció, defensa, control i eradicació de plagues i malalties de les espècies vegetals que conformen el verd urbà.