Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manteniment d’equipaments Els equipaments municipals s'han de mantenir en bon estat i en condicions òptimes. Entre d'altres, cal dur a terme la neteja de les dependències, executar les actuacions de manteniment necessàries, realitzar el manteniment de les instal·lacions (electricitat, calefacció, fontaneria...) i contractar els diversos subministraments. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Manteniment d’equipaments

Els equipaments municipals s'han de mantenir en bon estat i en condicions òptimes. Entre d'altres, cal dur a terme la neteja de les dependències, executar les actuacions de manteniment necessàries, realitzar el manteniment de les instal·lacions (electricitat, calefacció, fontaneria...) i contractar els diversos subministraments.

Neteja de dependències

Un equip humà s’encarrega de netejar les diverses dependències municipals d’ús educatiu, administratiu, cultural, esportiu, comercial, etc., així com de totes aquelles tasques que puguin sorgir pel seu correcte manteniment.

Actuacions de manteniment

Per tal de disminuir les avaries que es puguin ocasionar, es duu a terme un manteniment preventiu, tenint en compte una planificació i un pla específic per a cada obra de reparació.

Instal·lacions

Les instal·lacions de les dependències municipals compten amb un servei de manteniment preventiu i correctiu.

Subministraments

L’Ajuntament contracta els diferents subministraments necessaris per als equipaments municipals i dels elements viaris (enllumenat públic i fonts), així com els vehicles municipals. Aquests subministraments fan referència a l’electricitat, Gas Natural, carburant pels vehicles, biomassa i aigua potable.