Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manteniment viari El manteniment viari comprèn el bon estat dels paviments, el mobiliari urbà, l’enllumenat i la neteja dels carrers; dels equipaments; dels parcs i jardins de la ciutat; i de les urbanitzacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Manteniment viari

El manteniment viari comprèn el bon estat dels paviments, el mobiliari urbà, l’enllumenat i la neteja dels carrers; dels equipaments; dels parcs i jardins de la ciutat; i de les urbanitzacions.

Paviments

Al llarg dels anys, les ciutats han evolucionat, fent que els espais de convivència hagin variat i hagin canviat alguns dels seus usos.

Mobiliari urbà

El mobiliari urbà de Rubí el conformen els objectes públics instal·lats a l’espai públic de la ciutat.

Enllumenat i semaforització

Amb l’objectiu d’avançar cap a una ciutat més sostenible i eficient, totes les lluminàries disposen de tecnologia LED i s’estan introduint nous elements de gestió, com la regulació o la possibilitat de telecontrol.

Neteja viària

Mantenir la ciutat neta és un objectiu prioritari per al Consistori.

Fonts

L’Ajuntament gestiona de manera global tot el cicle de l'aigua d'una manera responsable: la xarxa de clavegueram, les boques de reg i neteja, les fonts d'aigua de boca, les fonts ornamentals i altres àmbits del cicle de l’aigua.

Comunica'ns una incidència

A través de l'app Rubí Ciutat, pots comunicar a l'Ajuntament de manera àgil qualsevol tipus d'incidència que detectis a l'espai públic. La Bústia d'incidències està pensada perquè puguis alertar dels problemes des del propi carrer, enviant-nos els detalls que consideris oportuns i les teves dades de contacte.