Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subministraments L’Ajuntament contracta els diferents subministraments necessaris per als equipaments municipals i dels elements viaris (enllumenat públic i fonts), així com els vehicles municipals. Aquests subministraments fan referència a l’electricitat, Gas Natural, carburant pels vehicles, biomassa i aigua potable. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Subministraments

L’Ajuntament contracta els diferents subministraments necessaris per als equipaments municipals i dels elements viaris (enllumenat públic i fonts), així com els vehicles municipals. Aquests subministraments fan referència a l’electricitat, Gas Natural, carburant pels vehicles, biomassa i aigua potable.

 

Subministrament d'energia


L’Ajuntament treballa, amb iniciatives com Rubí Brilla, per desenvolupar polítiques i accions transversals de reducció i eficiència en els consums energètics i, per tant, de reducció d’emissions i lluita contra el canvi climàtic. Un dels punts importants inclosos al pla Rubí Brilla són les accions destinades a millorar i reduir els consums energètics dels edificis municipals.

 

Subministrament d'aigua


Els consums d’aigua de l’Ajuntament es poden dividir en els destinats a abastir els diferents edificis municipals i en els que s’utilitzen per al reg, neteja i fonts d’ús públic.

Amb l’objectiu d’augmentar l’eficiència en l’ús de l’aigua, l’Ajuntament treballa amb les següents directrius per:

  • Evitar regar més temps del necessari.
  • Fixar la freqüència dels regs en funció de les necessitats de la plantació.
  • Supervisar el correcte funcionament dels automatismes i emissors.
  • Detectar els dissenys incorrectes de les instal·lacions existents.
  • Detectar i reparar les fuites.
  • Realitzar un registre de consums i avaluació dels efectes de les intervencions sobre la despesa d’aigua.
  • Fer el manteniment de fonts de boca i ornamentals. 

 

Visor energètic de l'Ajuntament de Rubí


Visor energètic

Visor de consums municipals

Aquí trobaràs informació sobre l'evolució del consum energètic municipal, als equipaments i serveis d'enllumenat públic. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0