Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Instal·lacions Les instal·lacions de les dependències municipals compten amb un servei de manteniment preventiu i correctiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Instal·lacions

Les instal·lacions de les dependències municipals compten amb un servei de manteniment preventiu i correctiu.

El Servei de Manteniment Urbà és l’encarregat del manteniment i de la gestió de les obres de reparació, millora i seguretat dels edificis que són propietat de l’Ajuntament i treballa per aconseguir els següents objectius:

  • Actuar amb celeritat quan un edifici de titularitat municipal ocasioni molèsties a la ciutadania o a titulars privats.
  • Realitzar les tasques de manteniment o millora als equipaments públics amb la mínima afectació ciutadana i, sempre que sigui possible, de forma que no s’aturin els serveis que es presten a la ciutadania.
  • Realitzar les reparacions o establir les mesures pal·liatives necessàries per tal que les avaries no impedeixin oferir els diferents serveis a la ciutadania.
  • Reparar, retirar o protegir el mobiliari o els elements dels edificis que impliquin risc per a les persones.

Les instal·lacions que s’han de mantenir són molt variades i van des de les habituals instal·lacions elèctriques, de climatització, de calefacció, de ventilació, de fontaneria i ACS fins a instal·lacions més específiques, com ara les instal·lacions contra incendis, alarmes, ascensors, CCTV, parallamps, cambres frigorífiques i SAI’s.

Aquest manteniment inclou la revisió i la reparació dels equips i la maquinària que conformen totes aquestes instal·lacions.

 

El manteniment de instal·lacions en xifres


L'Ajuntament manté un total de 85 edificis i dependències municipals. 

 

Tipologia d'edificis municipals

 

La tipologia d’aquests edificis és molt variada. Això fa que la diversitat d'instal·lacions a mantenir sigui molt important.

 

Tipologia d'instal·lacions

 

Una altra finalitat de dur a terme un correcte manteniment als edificis municipals és la de disposar d'uns espais públics eficients energèticament i segurs.

L’Ajuntament treballa des de fa anys en la millora de l’eficiència energètica, la incorporació de fonts de generació d’energia local i en la utilització de recursos renovables.

 

Instal·lacions d'eficiència energètica

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0