Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Museu Municipal Castell (MMUC) El Museu Municipal Castell té per objecte exposar i difondre la història de la ciutat com a patrimoni col·lectiu, conservar i difondre els objectes que s’hi exposen i, per últim, refermar la identificació de la ciutadania amb seva la història local. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/equipaments/museu-municipal-castell-mmuc/museu-municipal-castell-mmuc/@@images/image/preview

Museu Municipal Castell (MMUC)

El Museu Municipal Castell té per objecte exposar i difondre la història de la ciutat com a patrimoni col·lectiu, conservar i difondre els objectes que s’hi exposen i, per últim, refermar la identificació de la ciutadania amb seva la història local.

En compliment de les seves finalitats com a museu municipal, té com a principals funcions les següents: 

  • Acollir i conservar objectes relatius a la història local del territori.
  • Promoure i organitzar activitats de difusió i promoció de la història de Rubí i contribuir activament en la seva recerca i divulgació. 
  • Constituir un espai estable de relacions interculturals on s’hi troben representades les diverses realitats històriques, culturals i socials de la ciutat.

    
Contacte


 C. Castell, 35
 93 588 75 74
 museu@ajrubi.cat

   

Condicions d'obertura amb motiu de la Covid-19


Durant la visita, cal mantenir la distància mínima de 2 metres i fer servir gel hidroalcohòlic i mascareta. Es fixa un aforament màxim del 50% i determinats serveis estan restringits: l’ascensor es reserva als visitants que el necessitin, els lavabos només poden ser utilitzats per una sola persona alhora i la màquina de vending no està operativa.

 

 Museu Municipal - Entrada

 

Espais Expositius Municipals


El MMUC disposa de diverses subseus a la ciutat:

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0