Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Expositiu Antiga Estació L’any 1993 es va inaugurar la nova estació dels FGC de Rubí, coincidint amb el 75è aniversari de l’arribada del tren a la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/equipaments/museu-municipal-castell-mmuc/espai-expositiu-antiga-estacio/@@images/image/preview

Espai Expositiu Antiga Estació

L’any 1993 es va inaugurar la nova estació dels FGC de Rubí, coincidint amb el 75è aniversari de l’arribada del tren a la ciutat.

Un dels actes commemoratius va consistir en la realització d’una exposició d’art a l’edifici de l’antiga estació de trens, concretament al vestíbul i les sales de despatx de bitllets. 

L’any 1995 l’edifici es va adequar com a sala d’exposicions i, des d’aquell moment, hi va haver una programació continuada. Des de l’any 2011 aquest equipament és d’ús compartit amb el Punt d’Informació de Rubí.

Actualment aquesta sala acull mostres d’entitats i artistes locals que volen mostrar les activitats que realitzen. La seva finalitat bàsica és la promoció, el suport i la divulgació de manifestacions artístiques locals.

 

Antiga Estació render interior 3.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0