Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciatives i projectes L'Ateneu acull i col·labora amb diverses iniciatives i projectes de caire social i cultural impulsades per diversos col·lectius, entitats i serveis municipals on pots participar. Descobreix-los! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Iniciatives i projectes

L'Ateneu acull i col·labora amb diverses iniciatives i projectes de caire social i cultural impulsades per diversos col·lectius, entitats i serveis municipals on pots participar. Descobreix-los!

Si esteu interessats/des que acollim o col·laborem amb la vostra iniciativa o projecte, us convidem a fer-nos arribar les vostres propostes contactant amb nosaltres!

 

Punt d'informació - Aula d'Extensió Universitària de Rubí


Activitat.jpgLes Aules d'Extensió Universitària (AEU) són entitats que organitzen un seguit d'activitats culturals pensades per a persones adultes. Aquestes associacions compten amb el suport d'una universitat pública, en el cas de Rubí la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Tots els dimecres de 18 a 19 h, presencialment a l'Ateneu i també al telèfon 630 756 073.

Més informació a www.aularubi.cat i al c/e aularubi@aularubi.cat.

Ho organitza: Comissió gestora de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí


Punt de suport al voluntariat


foto twitter.JPG

És el servei de referència del voluntariat a l’Ajuntament de Rubí. Les seves funcions són coordinar la xarxa de voluntariat a Rubí, assessorar i acompanyar les persones que vulguin fer un voluntariat i elaborar un programa de formació, conjuntament amb les entitats del municipi, per millorar l’impacte de l’acció del voluntariat.

Atenció presencial amb cita prèvia els dimarts de 10 a 12 h i els dimecres de 17 a 19 h  

 xarxavoluntariat@ajrubi.cat 

Més informació a www.rubi.cat/voluntariat

 

Espai de suport i ajuda oncològica


oncolliga.jpgLa secció local de la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga) impulsa a l'equipament un espai de suport i ajuda oncològica amb diversos serveis i propostes adreçades a persones que reben tractaments amb diagnòstic de càncer, així com als seus familiars i entorn més proper.

Més informació a www.oncolliga.cat i al c/e rubi@oncolliga.cat.

Ho organitza: Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga Rubí).

 

Espai Dimecres Manetes


dmanetes.jpgEl Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí posa en marxa un servei d'assessorament per tal que la ciutadania pugui reparar-se ella mateixa petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics.

El 4t dimecres de mes.

Més informació a www.rubi.cat/mediambient.

Ho organitza: Servei Educatiu de Residus (Rubí Net).

 

Grups d'alfabetització


donesalfabetitzacio.jpgGrups d'aprenentatge en lectura i escriptura en català i castellà amb l'objectiu de proporcionar eines bàsiques d'integració i desenvolupament personal en els codis lingüístics quotidians. 

Si esteu interessats en formar part d'algun grup en funcionament adreceu-vos a l'Àmbit de Polítiques de Ciutadania i Drets Civils de l'Ajuntament de Rubí (C/General Prim 33-35, 2n).

Sessions a càrrec del col·lectiu de Dones Solidàries per l'Alfabetització.

Hi col·labora: Àmbit de Polítiques de Ciutadania i Drets Civils.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0