Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club de Lectures de Filosofia Contemporània L'Ateneu de Rubí posa en marxa el Club de Lectures de Filosofia Contemporània, un espai per llegir, debatre i valorar alguns dels textos cabdals del nostre pensament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Club de Lectures de Filosofia Contemporània

L'Ateneu de Rubí posa en marxa el Club de Lectures de Filosofia Contemporània, un espai per llegir, debatre i valorar alguns dels textos cabdals del nostre pensament.

El Club de Lectures de Filosofia Contemporània és una iniciativa adreçada a les persones interessades en els problemes teòrics que emmarquen el discurs de la filosofia, les humanitats o les ciències –socials i naturals– dels nostres dies.

El Club es reuneix a l'Ateneu el primer i tercer dimarts de cada mes, a partir del 20 d'octubre, a les 19.30 h, sempre amb les precaucions sanitàries corresponents.

Per obrir l'espai oferim un programa força estimulant: L'assaig com a forma, d'Adorno; L'ull i l'esperit, de Merleau-Ponty; i Nietzsche, la genealogia, la història, de Foucault.

El Club de Lectures de Filosofia Contemporània és un projecte coordinat per Wenceslao Galán, professor, assagista i promotor de diversos àmbits de pensament: polítics, editorials, etc. 

Us hi esperem!

Us hi podeu inscriure aquí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0