Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club de Lectures de Filosofia Contemporània L'Ateneu de Rubí posa en marxa el Club de Lectures de Filosofia Contemporània, un espai per llegir, debatre i valorar alguns dels textos cabdals del nostre pensament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Club de Lectures de Filosofia Contemporània

L'Ateneu de Rubí posa en marxa el Club de Lectures de Filosofia Contemporània, un espai per llegir, debatre i valorar alguns dels textos cabdals del nostre pensament.

L'Ateneu de Rubí dona continuïtat al Club de Lectures de Filosofia Contemporània, un espai per a llegir, debatre i valorar alguns dels textos cabdals del nostre pensament. Una iniciativa, doncs, adreçada a les interessades en els problemes teòrics que emmarquen el discurs de la filosofia, les humanitats o les ciències -socials i naturals- dels nostres dies.

Optem millor pel text sencer i breu, abastable en  algunes sessions, que no pel tractat extens i de gran format; per la prosa assagística i punyent més que per l'exposició doctrinària o escolar. En aquest sentit proposem als participants només tres regles de joc: formació acadèmica adequada, compromís real amb el text i un cert domini de la posició subjectiva (posicionament còmode amb l'Altre).

Oferim un programa força estimulant: L'assaig com a forma, d'Adorno; L'ull i l'esperit, de Merleau-Ponty; i Nietzsche, la genealogia, la història, de Foucault.

A càrrec de Wenceslao Galán, professor, assagista i promotor de diversos àmbits de pensament.

Els dimecres quinzenalment, a partir del 19 d'octubre, de 19.30 a 21 h.

T'hi esperem!

T'hi pots inscriure aquí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0