Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club de lectura criminal Ens dedicarem a les novel·les negres, enteses en el sentit més ampli del terme: policíaques, detectivesques, de misteri, thriller. Un llibre cada mes, d'octubre a juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Club de lectura criminal

Ens dedicarem a les novel·les negres, enteses en el sentit més ampli del terme: policíaques, detectivesques, de misteri, thriller. Un llibre cada mes, d'octubre a juny.

El tercer dimarts de cada mes (amb algun canvi excepcional), ens reunirem havent llegit el llibre i l'autora o l'autor ens hi acompanyaran. Elles i ells participaran a la sessió on podrem escoltar de primera mà com i per què han creat aquests mons. Podrem intercanviar idees, exposar les nostres interpretacions, podrem plantejar preguntes. Sense adonar-nos, començarem a reconèixer la literatura i les persones properes que creen històries tan grans com puguin ser les novel·les negres estrangeres.

A la programació veuràs que et proposem històries escrites i publicades per escriptores i escriptors dels Països Catalans.

Cicle a càrrec d'Isabel Mercader Botella.

   

Un trabajo limpio

Club de lectura criminal

ATENEU MUNICIPAL, C. Xile, 3