Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç al dia Cicle de formació pels i les comerciants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comerç al dia

Cicle de formació pels i les comerciants

Eines digitals bàsiques pel comerç

Dimecres 3 d'abril, de 14.30 a 16 h, en línia

EinesDigitals.jpg

Formació destinada a conèixer les eines mínimes per iniciar el procés de transformació digital del comerç. Es tractaran temes com la importància de les xarxes socials pel comerç, l'entorn office i les principals eines digitals de comunicació.

Inscripció tancada


CANCEL·LADA - Capacita't: utilització simple i eficient de Certificat Digital, Signatura Electrònica i Factura Electrònica

Dimecres 10 i 17 d'abril, de 14.30 a 16.30 h, en línia

Certificat.jpg

Formació destinada a facilitar la utilització del canal digital entre els comerciants i les administracions públiques; aprendre els conceptes bàsics sobre la utilització del certificat digital, la identificació digital i la signatura electrònica de manera pràctica; introduir les eines i mecanismes per facilitar la implantació i ús dels 3 sistemes a través d'aplicacions gratuïtes i conèixer els avantatges pel comerç.


Negocis locals: com atraure clients de proximitat per Internet

Dimecres 8 i 15 de maig, de 14.30 a 16.30 h, en línia

Negocis Locals.jpg

L'objectiu de la formació és que els comerços locals coneguin eines per atraure els seus potencials clients de l'àrea geogràfica on presten els seus serveis a través d'Internet.

Inscripció tancada


WhatsApp Business

Dimecres 22 de maig, de 14.30 a 16 h, en línia

Whatsappp.jpg

Amb aquesta formació els comerciants aprendran a configurar un perfil funcional de WhatsApp Business i obtindran els coneixements per utilitzar l'app a nivell bàsic.

Inscripció tancada


Instagram Business

Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, en línia

Instagram.jpg

L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsic.

Inscripció tancada

CANCEL·LADA - TikTok per a negocis

Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, en línia

TikTok.jpg

Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a publicar contingut creatiu, a interpretar les estadístiques i a crear campanyes publicitàries.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
0