Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres regulacions Per poder exercir l'activitat comercial s'han de complir uns requisits generals i específics. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Altres regulacions

Per poder exercir l'activitat comercial s'han de complir uns requisits generals i específics.

En aquest apartat trobaràs les principals normatives en matèria de comerç pel que fa a qüestions com:

 

Consum


 

Equipaments comercials


 

Altra normativa relacionada amb els equipaments comercials


 

Marxants


 

Regulació específica de la venda de pa


El comerç al detall de pa i derivats té una regulació específica des del punt de vista d'ordenació comercial, a més de la corresponent normativa tecnicosanitària. Es fa distinció entre els establiments dedicats essencialment a la venda de pa i altres establiments, que d'acord amb la normativa tecnicosanitària poden compatibilitzar aquesta activitat amb la venda de pa. Es consideren establiments essencialment dedicats a la venda de pa -establiments especialitzats- els que destinin a la venda de pa i derivats una superfície neta de venda de 30 m2, com a mínim, i això representi un 60%, també com a mínim, del total de la superfície neta de venda de l'establiment. L'horari d'obertura dels establiments dedicats a la venda de pa és lliure.

 

Activitats firals


La Llei 18/2017, de l’1 d’agost, de comerç, serveis i fires (DOGC núm. 7426, de 3 d’agost de 2017) estableix en el seu Títol V relatiu a les “Activitats Firals” la definició, els conceptes, la classificació, formats possibles i el corresponent règim d’intervenció administrativa, entre altres.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0