Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Covid-19 i discapacitat La Covid-19, i en especial els mesos de confinament, han tingut un gran impacte en les persones amb discapacitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Covid-19 i discapacitat

La Covid-19, i en especial els mesos de confinament, han tingut un gran impacte en les persones amb discapacitat.

L'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional ha seguit en contacte amb totes les persones i famílies que han necessitat assessorament i ajuda durant la crisi generada per la Covid-19. Des del servei s'han elaborat unes senzilles recomanacions útils si convius amb persones amb discapacitat. Les pots descarregar aquí o bé veure-les en el següent vídeo:

 

   

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, l'1 de desembre de 2020, l'Ajuntament de Rubí va organitzar una jornada de professionals i representants de les entitats de l'àmbit de la diversitat funcional sota el lema Per una nova normalitat que no sigui l'antiga normalitat empitjorada. La sessió va incloure la ponència Una reflexió sobre on queden els drets de les persones amb diversitat funcional a càrrec de Joan Canimas i Brugué, doctor en filosofia i professor de la Universitat de Girona. Al debat posterior, hi van participar diferents serveis i entitats de l’àmbit de la diversitat funcional de Rubí: Servei de Rehabilitació Comunitària, APDIR i Font del Ferro.

Pots revisar-la en aquest vídeo:

   

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0