Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COLOR Week La COLOR Week va néixer el 2021, al voltant del Dia Internacional del Color, per celebrar les singularitats de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

COLOR Week

La COLOR Week va néixer el 2021, al voltant del Dia Internacional del Color, per celebrar les singularitats de Rubí.

El color forma part de la identitat de Rubí. Començant pel propi nom del municipi, que ens remet al to vermellós de les terres argiloses de la riera.

Rubí és una ciutat viva, plural i creativa. Hi trobem colors en les persones i en les seves emocions, als espais i al medi que habitem, en la transmissió d’idees i de coneixement, en l’expressió i la innovació creativa, en la cultura i en l’art, en la igualtat i en la pluralitat, en la convivència dins de la diversitat... Els colors de Rubí uneixen tradició i modernitat, una història mil·lenària i un futur per a les persones que hi conviuen.

Coincidint amb el Dia Internacional del Color i amb el Dia Internacional per l’Eliminació de la Discriminació Racial (21 de març), i com un senyal més de l'arribada de la primavera, la programació d'activitats de la COLOR Week aporta una nova pinzellada a aquest llenç compartit, un espai de trobada que permet parar atenció a totes les realitats que conviuen a Rubí i reivindicar-les com a pròpies.

   

COLOR Week

Celebrem que Rubí és COLOR amb una programació d'activitats oberta a tothom.