Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accions a l'espai públic COLOR proposa un seguit d'intervencions a l'espai públic de la ciutat que exploten la creativitat i atrauen la mirada de la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Accions a l'espai públic

COLOR proposa un seguit d'intervencions a l'espai públic de la ciutat que exploten la creativitat i atrauen la mirada de la ciutadania.

Entre les accions ja executades, figura l'espectacular mural d'Urih de Petados Crew en una de les façanes de la plaça de la Constitució, el tapís de colors pintat per edRa a la plaça de Pere Esmendia i a les zones per a vianants ampliades,  la intervenció sorpresa Umbrella Sky Project al passeig de Francesc Macià o el festival Full Colors.

Dins el projecte, també es preveu a mig termini la instal·lació d'un monument en homenatge a tots els territoris que enriqueixen Rubí, la recuperació de l'esdeveniment Mixing Colors i un concurs de mitgeres, entre d'altres.

    

Mural de la plaça de la Constitució

La primera acció dins la iniciativa COLOR va ser un gran mural pintat per l'artista local Urih, de l'entitat rubinenca Petados Crew, en una de les façanes de la plaça de la Constitució.

Bancs de la plaça de la Nova Estació

Coincidint amb la commemoració del Dia de l'Orgull LGTBI 2020, l'Ajuntament va pintar els bancs de la plaça de la Nova Estació amb els colors de l'arc de Sant Martí.

Plaça de Pere Esmendia

L'Escola d'Art i Disseny edRa ha plasmat la seva proposta gràfica per a la iniciativa COLOR al terra de la plaça de Pere Esmendia.

Umbrella Sky Project

Centenars de paraigües van formar un gran sostre de colors al passeig de Francesc Macià, entre el carrer Sant Cugat i la plaça de Catalunya.

Carrer de Cervantes

El mosaic de COLOR dissenyat per l'Escola d'Art i Disseny edRa senyalitza el tram per a vianants del carrer de Cervantes.

Street Art

Al llarg dels anys, diversos autors de la ciutat han donat color a façanes i murs, configurant una ruta d'art urbà diversa i plena de significat.