Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa t'informa En el marc del projecte "L'alcaldessa als barris", un cop al mes, Ana María Martínez Martínez convocarà la ciutadania per tractar un tema concret. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa t'informa

En el marc del projecte "L'alcaldessa als barris", un cop al mes, Ana María Martínez Martínez convocarà la ciutadania per tractar un tema concret.

Amb la voluntat de tractar temes rellevants "de tu a tu" amb la ciutadania, el projecte L'alcaldessa als barris afegeix una nova branca de comunicació amb els rubinencs i les rubinenques: L'alcaldessa t'informa.

Es tracta d'unes trobades mensuals ─cada mes es convocaran en un districte diferent─ en el marc de les quals s'abordarà un tema concret, que afecta de manera significativa aquell districte i que també pot abarcar altres barris de la ciutat. Per aquest motiu, aquestes sessions estaran obertes a tota la ciutadania, amb independència del districte on visquin. 

Ana María Martínez Martínez farà una presentació del tema o projecte en qüestió i, posteriorment, s'obrirà un torn de preguntes per tal que les persones assistents puguin resoldre dubtes i plantejar la seva opinió. 

 

Trobades ja realitzades


 

"L'alcaldessa t'informa" (POUM)

Sessions sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)

L’alcaldessa s’ha reunit amb el veïnat de diferents barris (8, 9 i 15 de juliol de 2024) per tal de donar-los a conèixer en quin punt es troba la tramitació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha aprovat recentment l’Avanç del POUM, un document que servirà de base per guiar tot el procés i per treballar en l’elaboració del POUM definitiu amb el màxim d’informació i eines possibles. Un cop aprovat aquest document, s’ha obert un període durant el qual els rubinencs i rubinenques estan convidats i convidades a presentar suggeriments.

 

"L'alcaldessa t'informa" - districte 2 (protocol d'actuació en cas d'incendi forestal)

Districte 2: Protocol d'actuació en cas d'incendi forestal

El 29 d'abril de 2024, els veïns i veïnes de les urbanitzacions van ser convidats a una nova sessió de “L’alcaldessa t’informa”, dirigida per membres del cos de Bombers de la Generalitat.

Durant la trobada, es van exposar els diferents models d’incendi forestal i com es comporta cadascun d’ells, així com els factors que determinen el Pla d’actuació en cas d’incendi (PAI) i la resta de plans que permeten una òptima gestió de la situació en cas que es declari un incendi. També es va parlar de les mesures que cal adoptar per, d’una banda, preparar l’entorn i, de l’altra, les que cal seguir en cas que es declari un foc.  

 

"L'alcaldessa t'informa" - districte 5 (obres al parc de Ca n'Oriol)

Districte 5: Obres al parc de Ca n'Oriol 

La segona trobada de “L’alcaldessa t’informa”, celebrada el 18 de març de 2024, va servir per explicar al veïnat del districte 5 (Ca n'Oriol i Can Rosés) que les obres que s’estan fent al parc de Ca n’Oriol ja estan arribant a la seva fi. Es tracta d’una actuació amb la qual s’ha volgut preservar, ampliar i millorar aquesta zona per gaudir-ne encara més.

S’estan ampliant els camins existents amb criteris d’accessibilitat i aprofitant l’espai guanyat per crear noves àrees infantils i de pícnic. La integració paisatgística es complementa amb la plantació d’arbres autòctons que requereixen poca aigua per viure. 

 

"L'alcaldessa t'informa" - districte 4 (obres al c. Cadmo)

Districte 4: Obres al c. Cadmo 

El dilluns 26 de febrer de 2024, l'alcaldessa va anunciar al veïnat del districte 4 (Centre i Plana del Castell) la imminent reobertura del c. Cadmo i els canvis de circulació associats a aquesta actuació. 

Aquestes modificacions viàries responen a l'objectiu d’optimitzar els recorreguts i fer més accessible aquesta via, una de les finalitats d’aquest projecte.

El tram del c. Cadmo entre el c. Doctor Gimbernat i el c. Pau Claris ha passat a ser de sentit únic (direcció centre), fet que permet guanyar espai per als vianants. Els recorreguts de l’autobús urbà i interurbà es veuen afectats per aquest canvi. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1