Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte El projecte «L'alcaldessa als barris» forma part de les polítiques de proximitat que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania. L'objectiu és facilitar el diàleg i la participació dels rubinencs i les rubinenques per seguir millorant Rubí entre tots i totes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El projecte

El projecte «L'alcaldessa als barris» forma part de les polítiques de proximitat que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania. L'objectiu és facilitar el diàleg i la participació dels rubinencs i les rubinenques per seguir millorant Rubí entre tots i totes.

«L’alcaldessa als barris»: La proximitat és la clau per millorar Rubí

 

Els ajuntaments són les administracions més properes a la ciutadania, on poden dirigir, d’una forma més directa i eficaç, les seves demandes. És molt important, per tant, que des dels municipis es creïn els espais necessaris per apropar-se a la ciutadania amb l’objectiu d’escoltar-la i conèixer de primera mà què esta passant a la ciutat.

És per això que, ara fa uns anys, l'Ajuntament va posar en marxa el projecte L’alcaldessa als barris, amb l’objectiu d’acostar-se als diferents barris de la ciutat per conèixer les inquietuds i necessitats dels rubinencs i les rubinenques, escoltant-los, parlant amb ells i, sobretot, articulant una via de comunicació propera que permeti resoldre les diferents problemàtiques de cada territori. Proximitat, corresponsabilitat, confiança, transformació

Aquesta iniciativa va néixer com un projecte integrador, que ha permès acostar l’activitat de l’Ajuntament als diferents actors socials de la ciutat (veïns i veïnes, entitats, associacions de comerciants, etc) i que, alhora, ha facilitat el diàleg, l’escolta i el coneixement mutu i la participació de les persones, entitats i empreses que conformen el territori. 

Aquest mandat 2023-2027, el projecte fa un pas més i es reenfoca, buscant maximitzar aquest espai de diàleg entre l'administració local i la ciutadania. Per això s'han establert dos canals de comunicació, que es complementaran. 

 

Visites de l'alcaldessa als districtes


Amb la voluntat d’apropar-se a la ciutadania, d’escoltar-la, de generar diàleg i, així, poder conèixer les seves necessitats i inquietuds, l'alcaldessa conviurà durant tres dies al mes en un dels districtes de la ciutat.

Durant aquests tres dies d’estada a cada districte, mantindrà trobades informals, visites i reunions programades amb els diferents col·lectius i entrevistes amb la ciutadania.

D’aquestes estades, sorgiran propostes que, una vegada estudiades i consensuades, resultaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora dels barris.

 

Tens propostes per millorar el teu barri? L’alcaldessa t’escolta! 

Vols mantenir una reunió amb l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, o vols fer-li arribar les teves propostes o inquietuds?

Omple aquest formulari

 

Regidors i regidores de districte


Aquest mandat, com a novetat, s'ha creat la figura del regidor i de la regidora de districte que, un cop a la setmana, tindrà un lloc fixe on la ciutadania es podrà dirigir i trobar-se amb ell o ella per traslladar les seves inquietuds i necessitats. 

És als districtes i als barris on s’han de realitzar les polítiques de proximitat. Per això aquest mandat s'ha incorporat aquesta nova figura, que ha de ser un canal d’interlocució clau entre l’Ajuntament, la ciutadania i el teixit associatiu de cada territori.

 

 Consulta qui són els regidors i regidores de cada districte i on i quan pots contactar-hi.  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
3