Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Botiga al Carrer Aquest dissabte, 85 comerços locals aproparan els seus productes a la ciutadania en una cita que es recupera després dos anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Torna la Botiga al Carrer

Aquest dissabte, 85 comerços locals aproparan els seus productes a la ciutadania en una cita que es recupera després dos anys

L’alcaldessa, el regidor de Comerç i el president de Comerç Rubí amb el Cartell de la botiga al carrer (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa, el regidor de Comerç i el president de Comerç Rubí amb el Cartell de la botiga al carrer (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Botiga al Carrer convertirà de nou el centre de Rubí un gran aparador. Aquest dissabte, el comerç local torna a celebrar una iniciativa que la pandèmia ha impedit els darrers dos anys. L’Illa de Vianants acollirà els taulells de fins a 85 establiments que oferiran els seus productes a la ciutadania. Algunes botigues han preparat campanyes i descomptes especials per aquest dissabte.

Poc a poc els comerços recuperen les ganes de sortir al carrer i participar en esdeveniments de ciutat com aquest gran aparador comercial que és la Botiga al carrer. Per nosaltres és molt important la recuperació del comerç i dissabte el comerç local es podrà acostar de nou a la ciutadania” ha argumentat l’Alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, durant la presentació de la proposta als mitjans de comunicació.

El regidor de Comerç, Moisés Rodríguez Cantón, ha destacat que l’esdeveniment coincideix amb la Fira de Primavera de Sant Galderic: “És una mostra que el comerç i la cultura es fusionen: dissabte els nostres veïns i veïnes es trobaran el comerç local amb ganes que la gent compri a casa i la cultura donant suport”. El també regidor de Promoció i Dinamització Cultural ha avançat un acord entre el consistori i Comerç Rubí per posar en marxa un calendari d’activitats amb el compromís de programa una activitat al carrer cada mes per dinamitzar l’activitat comercial.

El president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño Anadon, ha coincidit amb els edils a destacar que la ciutat recupera la Botiga al carrer després de la pandèmia: “Esperem que dissabte sigui de nou un èxit. La Botiga al carrer sempre ha anat molt bé amb l’objectiu d’apropar el comerç local a la ciutadania i dinamitzar-lo. Esperem que sigui una gran festa del comerç local”.

La Botiga al Carrer arrencarà dissabte a les 10 h i s’allargarà fins les 20.30 h. Les botigues s’ubicaran a l’avinguda de Barcelona i el passeig de Francesc Macià. A la plaça del Doctor Guardiet s’hi instal·larà un escenari per on desfilaran diferents entitats de la ciutat a oferir els seus espectacles. A més, un seguit d’activitats dinamitzaran la jornada amb tallers, exhibicions i música en directe, entre d’altres.

La proposta compta amb la col·laboració de la Font del Ferro, els Tronats dels Timbals, el Bòjum, els Geganters de Rubí, l’Esplai L’Eixam, el Centre de Normalització Lingüística, Escola d’Art i Disseny edra, la Societat de Blues i algunes entitats sense ànim de lucre.

Objectius de Desenvolupament sostenible