Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí registra una participació del 27,98 % a les municipals a les 14 h 15.842 veïns i veïnes de Rubí ja han exercit el seu dret a vot a les eleccions municipals d’aquest diumenge https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí registra una participació del 27,98 % a les municipals a les 14 h

15.842 veïns i veïnes de Rubí ja han exercit el seu dret a vot a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Matí de votacions a Rubí  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Matí de votacions a Rubí (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

15.842 persones han exercit fins a les 14 h el seu dret a vot a Rubí en el marc de la convocatòria d’eleccions municipals. Aquesta xifra correspon a un 27,98 % dels 56.616 veïns i veïnes del cens electoral que estan convocats a les urnes.

La primera dada de participació a les eleccions municipals és 4 punts percentuals més baixa que la que es va registrar a les eleccions municipals de 2019, quan a les 14 h havia votat  el 32,17% del cens, 17.765 persones.

Seguiment de la jornada electoral

El desenvolupament de la jornada electoral es pot seguir a través de l'apartat d'eleccions del web municipal on, en temps real, es donarà a conèixer la participació de les 18 h i, un cop tancats els col·legis electorals, a partir de les 20 h, també la dada de participació final i l’escrutini.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada. El mitjà de comunicació públic, Ràdio Rubí, ofereix una programació especial amb motiu dels comicis.

Objectius de Desenvolupament sostenible