Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aliança per a assolir els objectius Enfortir els mitjans per a implementar i revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Aliança per a assolir els objectius

Enfortir els mitjans per a implementar i revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible

Aliança per a assolir els objectius

L’ODS 17 està dedicat als mitjans necessaris per assolir tots els altres objectius. Un d’aquests mitjans és la cooperació internacional, atès que el principi de no deixar ningú enrere també aplica entre països.

Així, en gairebé tots els camps d’acció, socials, econòmics i ambientals, els països més avançats estan cridats a donar suport a aquells que que ho estan menys, prenent com a referència l’aportació del 0,7% dels ingressos propis. Sovint, però, el suport més útil pot adoptar la forma de transferència de tecnologia. És bàsic promoure la cooperació regional i internacional Nord-Sud, Sud-Sud i triangular en matèria de ciència i innovació.

A nivell intern de cada país, o regió, o ciutat, el més important és formalitzar un compromís creïble amb l’Agenda 2030, sostingut en aliances eficaces entre els actors públics, els sector empresarial privat i la societat organitzada. La credibilitat es posa a prova amb la coherència de les polítiques adoptades i amb l’establiment d’un sistema per mesurar els avenços o retrocessos en el camí cap a l’assoliment dels ODS.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0