Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí registra el seu màxim històric de població ocupada 34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donats d’alta en algun dels règims de la Seguretat Social https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí registra el seu màxim històric de població ocupada

34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donats d’alta en algun dels règims de la Seguretat Social

La ciutat es recupera amb pas ferm  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La ciutat es recupera amb pas ferm (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí ha registrat aquest mes d’abril el seu màxim històric de població ocupada: 34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donats d’alta en algun dels règims de la Seguretat Social, 684 persones més que abans de l’inici de la pandèmia. Així ho constata l’informe sobre indicadors econòmics estratègics que mensualment elabora la consultora Activa Prospect per encàrrec de l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí. El document es pot consultar al web municipal.

Les dades econòmiques de la ciutat corresponents al mes d’abril tornen a ser positives en tots els indicadors. Rubí guanya guanyen afiliacions a la Seguretat Socials en tots els règims, augmenta l’ocupació i l’atur continua baixant. La mitjana anual de les afiliacions a tots els règims de la seguretat social, tenint en compte que la mitjana de 2022 es calcula amb les dades fins al mes d’abril, és la més alta des de 2009 amb 25.424 persones. El 2009 hi havia 25.305 persones afiliades a la seguretat social. La diferència absoluta respecte al mes de febrer de 2020, moment d’inici de la pandèmia, és de 243 persones més, la millor xifra des d’abans de la crisi sanitària. La mitjana anual d’afiliacions a Règim Especial de Treball Autònom és la millor des de 2010: 4.327 persones, 83 persones més que al febrer de 2020.

Rubí està consolidant la recuperació dels nivells econòmics previs a la pandèmia, cada mes una mica millor. Amb pas ferm i segur, la ciutat demostra que ens haviem preparat i que el nostre teixit empresarial és fort”, conclou l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.  

Objectius de Desenvolupament sostenible