Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recupera la recepció institucional amb les entitats de la ciutat per celebrar Nadal El Celler s’ha omplert aquest dimecres de representants del teixit associatiu local, responsable de bona part de les activitats que tenen lloc aquests dies a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí recupera la recepció institucional amb les entitats de la ciutat per celebrar Nadal

El Celler s’ha omplert aquest dimecres de representants del teixit associatiu local, responsable de bona part de les activitats que tenen lloc aquests dies a la ciutat

Un moment de la recepció al Celler (foto. Ajuntament de Rubí - Localpres).
Un moment de la recepció al Celler (foto. Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyada de diversos regidors i regidores, ha felicitat les festes a les entitats locals en un acte celebrat aquest dimecres al Celler. La trobada, que s’ha recuperat després de la pandèmia, ha servit per agrair al teixit associatiu la tasca que desenvolupa durant tot l’any i, especialment, amb motiu de les festes nadalenques: “Gràcies a la vostra implicació, els rubinencs i rubinenques podem gaudir aquest Nadal d’una programació d’activitats àmplia i diversa, que reflecteix de manera fidel la riquesa cultural i social de la nostra ciutat. Una diversitat que ens identifica i que ens enorgulleix, que ens parla d’una ciutat viva, dinàmica i participativa”, ha dit l’alcaldessa.

La màxima edil també ha volgut renovar la complicitat amb les entitats de cara a l’any nou: “Per a aquest 2023 que som a punt d’encetar, desitjo que seguim caminant plegats, que el nostre amor per Rubí ens impulsi a treballar conjuntament per oferir la millor oferta cultural i de lleure als nostres veïns i veïnes. També per fer valer la història i les tradicions que ens defineixen, aquelles que ens distingeixen d’altres ciutats i que cal preservar amb orgull per a les futures generacions”.

El teixit associatiu local és garant de moltes de les tradicions nadalenques. El treball i la dedicació de les entitats fan possible cites tan esperades com La Marató de Contes de La Xarxa, l'exposició de Diorames de l’Associació de Pessebristes, Els Pastorets i Els Dimoniets del Casal Popular, la Zambombada i els Campanilleros de l’Hermandad Rociera Andaluza de Rubí, els diferents concerts de nadales o el Quinto de Nadal, entre moltes altres.

Els colors de Nadal

De la mateixa manera que s’ha recuperat la recepció d’entitats amb motiu de les festes, la programació de Nadal d’enguany reforça les propostes adreçades al públic familiar i recupera tradicions que havien quedat aturades per la pandèmia, com el campament del Mag Rubisenc, la cavalcada de Reis en el seu format tradicional i la festa de Cap d’Any.

Tota la programació de Nadal i Reis es pot consultar al www.rubi.cat/nadal i a l’app de Rubí Ciutat.

Objectius de Desenvolupament sostenible