Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat dona la benvinguda al nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha traslladat al cos les necessitats de la ciutat en matèria de seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La ciutat dona la benvinguda al nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha traslladat al cos les necessitats de la ciutat en matèria de seguretat

Moment de la reunió (foto: Ajuntament - Localpres).
Moment de la reunió (foto: Ajuntament - Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha rebut al nou cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Rubí dels Mossos d’Esquadra, l’intendent Antoni Rodríguez. La trobada ha tingut lloc aquest divendres a la casa consistorial i ha servit per donar la benvinguda al nou intendent i per tractar les necessitats de la ciutat en matèria de seguretat.

En aquest sentit, Martínez ha traslladat al responsable policial la preocupació per les ocupacions d’habitatges i locals a la ciutat. L’alcaldessa, ha insistit en la necessitat de trobar solucions que evitin alguns fenòmens que es deriven d’algunes d’aquestes situacions.

A més, l’alcaldessa ha aprofitat la trobada per fer arribar a l’intendent el compromís del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena García, d’augmentar el nombre d’efectius destinats a la comissaria de Rubí. Alhora, la primera edil ha aprofitat per agrair al cos dels Mossos d’Esquadra no només les tasques quotidianes de control policial de la ciutat, sinó també la seva participació en els espais que l’Ajuntament ha creat per tal de debatre amb els veïns i veïnes temes d’interès, com per exemple la taula de seguretat i comerç, així com la coordinació amb la Policia Local.

Antoni Rodríguez ha assumit el càrrec a la nostra ciutat després de la recent reorganització de la cúpula dels Mossos d’Esquadra i pren el relleu de Carlos Otamendi.