Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Conselleria d’Interior es compromet a incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra a Rubí Ana María Martínez Martínez, ha ofert al conseller d’Interior participar a la Taula de Seguretat i Comerç https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Conselleria d’Interior es compromet a incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra a Rubí

Ana María Martínez Martínez, ha ofert al conseller d’Interior participar a la Taula de Seguretat i Comerç

El responsable d’Interior ha mantingut una trobada amb diferents regidors municipals (Foto: Ajuntament/Localpres).
El responsable d’Interior ha mantingut una trobada amb diferents regidors municipals (Foto: Ajuntament/Localpres)

El conseller d‘Interior, Joan Ignasi Elena García, ha mantingut una sessió de treball amb l’alcaldessa, Ana María Martínez Martinez, aquest dijous al matí. La trobada s’ha celebrat a l’ajuntament i ha comptat amb la participació de diversos membres de l’equip de govern.

La cita ha servit per arrencar el compromís del responsable d’Interior d’augmentar el nombre d’efectius del cos de la policia catalana a Rubí. L’acord implica que es mantinguin a Rubí els agents que actualment estan realitzant el període de pràctiques a la nostra ciutat.

En paral·lel, Joan Ignasi Elena, s’ha ofert a presidir la següent Junta de Seguretat, prevista pel primer trimestre de l’any vinent. L’alcaldessa ha agraït aquest oferiment i ha proposat al titular d’Interior que també assisteixi la propera trobada de la Taula de Seguretat i Comerç. Aquesta és una iniciativa creada per intercanviar informació sobre temes de seguretat que afecten el teixit comercial del municipi. L’òrgan aplega els serveis municipals de Comerç i Seguretat Ciutadana, representants de la Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra i les associacions de comerciants locals.

Ana María Martínez Martínez considera que ha estat una sessió “profitosa” i n’ha destacat la bona sintonia: “vull agrair la predisposició a l’entesa i al treball que hem trobat en el conseller. És una bona senyal que sortim d’aquesta sessió amb compromisos concrets per millorar la seguretat de la ciutat i el benestar dels nostres veïns i veïnes”.

Aquesta trobada arriba després de les diferents peticions que ha fet la ciutat a la conselleria d’Interior reclamant l’arribada de més efectius a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Rubí.

Després de la sessió de treball, el conseller ha mantingut una audiència protocol·lària amb diferents regidors del ple municipal. Moment que s’ha aprofitat perquè deixés la seva signatura al Llibre d’Honor de l’Ajuntament.