Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra el Dia de la Terra amb la voluntat de reivindicar i cuidar l’entorn natural del municipi Dijous 20 d’abril arrenca una programació que s’allargarà fins a finals de mes amb una quarantena d’activitats organitzades entre l’Ajuntament i una quarantena de col·lectius locals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebra el Dia de la Terra amb la voluntat de reivindicar i cuidar l’entorn natural del municipi

Dijous 20 d’abril arrenca una programació que s’allargarà fins a finals de mes amb una quarantena d’activitats organitzades entre l’Ajuntament i una quarantena de col·lectius locals

Les activitats estan pensades per a tota la família (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Les activitats estan pensades per a tota la família (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El Dia de la Terra, 22 d’abril, té per objectius ampliar i diversificar el moviment ambiental per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures. Amb aquestes intencions, Rubí se sumarà, un any més, a aquesta commemoració amb un programa d’activitats que vol donar a conèixer i reivindicar l’entorn natural del municipi.

Aquesta és la novena edició d’una commemoració que permet donar a conèixer totes les entitats i col·lectius de Rubí que actuen per preservar l'entorn natural de la ciutat i promouen accions de respecte i cura del medi ambient. La programació és fruit de la col·laboració i implicació de 38 associacions i col·lectius de la ciutat amb l’Ajuntament.

La Fira de la Terra és una de les activitats mes destacades de la programació, que inclou una quinzena d’accions emmarcades en aquesta mostra. La cita serà el dissabte 22 d’abril entre les 10 i les 14 h, i tindrà lloc a les places de la Nova Estació i Pearson on s’ubicarà el tradicional mercat i les seves propostes per atots els públics. Hi participaran  representants de la ramaderia i la pagesia de Rubí i alguns dels establiments verds que aposten per un consum responsable. A més, hi haurà propostes organitzades per algunes de les entitats i els serveis de la ciutat.

A banda de la Fira, la resta d’activitats s’agrupen en quatre eixos: les activitats pensades per gaudir en família, les que giren al voltant de la biodiversitat de Rubí, les masies i camins rurals i els tallers per aprendre a tenir cura del medi ambient.

Objectius de Desenvolupament sostenible