Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals s’obren el dilluns 4 de maig Les tres llars d’infants públiques de la ciutat ofereixen un total de 381 places per a nens i nenes nascuts el 2013, 2014 i 2015 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/les-preinscripcions-per-a-les-escoles-bressol-municipals-s2019obren-el-dilluns-4-de-maig/@@images/image/preview

Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals s’obren el dilluns 4 de maig

Les tres llars d’infants públiques de la ciutat ofereixen un total de 381 places per a nens i nenes nascuts el 2013, 2014 i 2015

Escola bressol La Lluna (foto: Localpres).
Escola bressol La Lluna (foto: Localpres)

El període de preinscripcions per a les escoles bressol municipals de Rubí s’obrirà el proper dilluns 4 de maig i finalitzarà el dia 15 d’aquest mateix mes. Les sol·licituds, que ja es poden descarregar des de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, s’hauran de presentar emplenades al centre escollit. El 26 de maig es publicaran les llistes provisionals d’admesos segons la puntuació aconseguida i les reclamacions es podran fer entre el 27 i el 29 de maig. El 9 de juny està prevista la publicació de la relació definitiva d’admesos, que podran formalitzar la matrícula del 10 al 15 de juny.

Rubí disposa de tres escoles bressol municipals: Sol Solet (c. Joaquim Blume, 30), La Lluna (c. Barcelona, 67) i La Bruna (c. Calderón de la Barca, 4). Aquestes llars d’infants oferiran el proper curs un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre, destinades a infants nascuts durant els anys 2013, 2014 i 2015 ─l'edat per accedir a les escoles bressol és a partir dels 4 mesos─.

En tots els casos, aquesta oferta educativa es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acollida, pensat per garantir la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.

Les famílies interessades a conèixer amb més detall les llars d’infants municipals en trobaran més informació al web municipal.