Sou a: Inici / Educació infantil 1r cicle / Escoles bressol municipals

Escoles bressol municipals

Les escoles bressol municipals tenen com a finalitat fomentar en els infants l’autoestima i la confiança, que els ajudaran a relacionar-se amb afecte i respecte amb els companys i els adults.

Partim de la imatge que tenim de l’infant, del respecte cap a ell com a persona, del valor de l’activitat autònoma, del valor de les petites coses, dels valors de les actituds, de les relacions afectives i positives com a fonts de seguretat i del valor d’un ambient agradable i suggeridor per a tots.

Els espais i el temps estan pensats i organitzats per crear un entorn que els permeti mirar, observar, manipular, experimentar, descobrir, jugar, escoltar, col·laborar, compartir, conèixer... Així construirem els nostres aprenentatges a través de les pròpies experiències.

El pilar de les nostres escoles és la convivència entre infants, mestres i famílies; per això la participació i la implicació de les famílies és primordial. Aquesta implicació es fa a través dels consells escolars que hi ha a cada centre. La col·laboració diària entre aquests agents farà que l’escola sigui més propera a tots.

Aquestes són les tres escoles bressol municipals de la ciutat:

Preguntes freqüents sobre les escoles bressol municipals

  • Compartir
Pertany a: