Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La policia local manté el control de la tinença responsable d’animals amb la denúncia de 53 noves infraccions L’Ajuntament prepara una nova campanya de conscienciació i civisme per recordar a la ciutadania que, a més de recollir les deposicions dels animals, també cal esbandir els seus orins amb aigua https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La policia local manté el control de la tinença responsable d’animals amb la denúncia de 53 noves infraccions

L’Ajuntament prepara una nova campanya de conscienciació i civisme per recordar a la ciutadania que, a més de recollir les deposicions dels animals, també cal esbandir els seus orins amb aigua

La policia local manté el control de la tinença responsable d’animals amb la denúncia de 53 noves infraccions.

La policia local de Rubí continua amb el control de la tinença responsable d’animals a l’espai públic. Així, els i les agents han detectat i denunciat durant el mes de març 53 infraccions: majoritàriament, no dur els gossos lligats a l’espai públic (37), passejar gossos de races considerades perilloses sense morrió (4) i animals no censats (4). També s’ha detectat i denunciat la presència de gossos en zones prohibides (2) i parcs infantils (1), animals sense xip (2), la conducció de gossos perillosos sense corretja (1), manca de llicència de gossos perillosos (1) i manca d’assegurança de gossos perillosos (1).

Els espais on els i les agents intervenen es prioritzen a partir de la informació recopilada pels diferents serveis municipals implicats en la participació ciutadana i la neteja, entre ells, l’equip d’agents cíviques. Aquest tipus d’accions es realitzen amb policies de paisà per a millorar-ne l’eficàcia, un cop s’han reiterat de manera suficient les campanyes informatives i de conscienciació adreçades a la ciutadania.

L’Ajuntament prepara una nova campanya de conscienciació i civisme per recordar a la ciutadania que, a més de recollir les deposicions dels animals, també cal esbandir els seus orins amb aigua. Els gossos no poden orinar a les façanes d'edificis ni al mobiliari urbà, ja que això els malmet. Recollir les deposicions i esbandir els orins manté neta la ciutat i evita males olors i molèsties als veïns i veïnes.

L’equip d’agents cíviques treballa específicament la tinença responsable d’animals a peu carrer i reparteixen un kit per animals de companyia que inclou bosses compostables per recollir les deposicions i una ampolla reutilitzables per dur aigua a sobre i esbandir els orins.

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible