Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Rubí és del 49,27 % a les 18 h L’afluència a les urnes està 9,21 punts per sota de la registrada a les eleccions generals de novembre de 2019 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a Rubí és del 49,27 % a les 18 h

L’afluència a les urnes està 9,21 punts per sota de la registrada a les eleccions generals de novembre de 2019

La jornada electoral s'està desenvolupant amb normalitat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La jornada electoral s'està desenvolupant amb normalitat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Un total de 27.745 rubinencs i rubinenques han votat a les eleccions generals fins a les 18 h. Aquesta participació representa un 49,27 % del cens, un percentatge que se situa 9,21 punts per sota del registrat als darrers comicis estatals del 10 de novembre de 2019, quan la participació va ser del 58,48 % a la mateixa hora.

En aquesta jornada electoral, 56.310 veïns i veïnes estan cridats a escollir la composició del Congrés dels Diputats i del Senat. Els 22 col·legis ─els electors i les electores del col·legi de l'edifici Ressò van ser traslladats en les hores prèvies a l'Escola d'Art i Disseny edRa─ i les 90 meses electorals de la ciutat s'han obert al matí sense cap incidència remarcable i s’hi podrà votar fins a les 20 h.

Un cop es tanquin els col·legis electorals, la web i les xarxes socials municipals oferiran la dada de participació final, així com el seguiment de l’escrutini i, un cop es completi, els resultats provisionals a la nostra ciutat.

Objectius de Desenvolupament sostenible