Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La iniciativa NadalARTS decorarà aparadors amb les il·lustracions d’artistes rubinencs Els comerciants que vulguin cedir el seu aparador poden omplir un formulari al web municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La iniciativa NadalARTS decorarà aparadors amb les il·lustracions d’artistes rubinencs

Els comerciants que vulguin cedir el seu aparador poden omplir un formulari al web municipal

Els aparadors estaran decorats tota la campanya de Nadal (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els aparadors estaran decorats tota la campanya de Nadal (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç i Projecció de la ciutat, impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors. La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

El NadalARTS compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i l’escola d’art i disseny municipal edRa que decoraran els vidres dels aparadors fent servir rotuladors blancs i daurats i la tècnica de la serigrafia, respectivament. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

Jorge Vicente, Lamamma INK, Araceli Plata, Nataxa Ruzafa, Yasmina Capó, Ruth Hernández, Max Saladrigas, Pere Giménez, Clàudia Prat, Sònia Gonzàlez ‘Cuchu’ i Chema Suárez són alguns dels artistes que s’han sumat a la proposta.

Els establiments que vulguin cedir els seus aparadors per a la iniciativa poden omplir un formulari a través del web municipal. El servei de Comerç i Projecció de la Ciutat els contactarà en breu per coordinar l’acció.

La proposta NadalARTS se suma a la iniciativa Rubí s’ho val per injectar més de 200.000 euros al comerç de proximitat a través d’un sistema de vals descompte.