Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major disposarà de cinc punts de retorn del got reutilitzable i retornable El got es podrà adquirir al preu de 0,50 €, que es podran recuperar dipositant-lo en bon estat als punts de retorn habilitats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Festa Major disposarà de cinc punts de retorn del got reutilitzable i retornable

El got es podrà adquirir al preu de 0,50 €, que es podran recuperar dipositant-lo en bon estat als punts de retorn habilitats

El got és 100% lliure de Bisfenol A (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
El got és 100% lliure de Bisfenol A (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Un any més, l’Ajuntament promourà la reducció de residus durant la Festa Major amb la distribució del got reutilitzable i retornable. Aquest element, 100% lliure de Bisfenol A i amb una capacitat de 300 ml, es podrà adquirir als bars que hi haurà a diferents espais de la celebració. També hi haurà l’opció de comprar-hi un portagot amb cinta o amb pinça per poder-lo dur a sobre de manera còmoda.

Els preus seran els següents:

  • Got reutilitzable i retornable: 0,50 €
  • Portagot amb cinta (no retornable): 1 €
  • Portagot amb pinça (no retornable): 0,50 €

Les persones que vulguin recuperar l’import del got tindran l’oportunitat de dipositar-lo, en bon estat, a cinc punts de retorn:

  • Carpa de l'Escardívol
  • Carpa de la plaça de Pep Rovira
  • Carpa de la plaça de Salvador Allende
  • Barra de l'Espai ARTBORETUM
  • Barra de l'Ateneu

    
Cada residu al seu lloc           

Els espais de la Festa Major disposaran de contenidors i papereres d'envasos, paper i cartró, orgànica i resta per seleccionar els residus que generin les persones assistents a les activitats. L’Ajuntament recomana que, en cas de dubte, es consultin recursos digitals com la pàgina web Residu, on vas? per evitar llençar deixalles allà on no toca.

El millor residu, però, és aquell que no es genera. Per aquest motiu, gestos com la utilització del got retornable contribueixen a una festa més sostenible.

Objectius de Desenvolupament sostenible