Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa dona el tret de sortida de la nova temporada de Ràdio Rubí La màxima edil ha repassat els principals reptes del curs polític en una entrevista al programa Rubí al Dia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa dona el tret de sortida de la nova temporada de Ràdio Rubí

La màxima edil ha repassat els principals reptes del curs polític en una entrevista al programa Rubí al Dia

L’alcaldessa en un moment de l’entrevista a Ràdio Rubí  (foto: Ajuntament de Rubí).
L’alcaldessa en un moment de l’entrevista a Ràdio Rubí (foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez ha donat el tret de sortida al curs polític i a la nova temporada de Ràdio Rubí en una entrevista al programa de l’emissora local Rubí al Dia. Durant la conversa, l’alcaldessa ha detallat els principals reptes immediats de l’equip de govern: la remodelació i el manteniment de la via pública; la creació de nous equipaments i l’impuls de l’Agenda Urbana de Rubí. Així, la màxima edil s’ha referit a les obres, entre d’altres, del carrer de Sabadell, el parc de Ca n’Oriol, el pont de Can Sant Joan i la renovació de l’enllumenat de Sant Muç. Pel que fa a nous equipaments, Martínez ha destacat la nova pista de Parkour, els nous vestuaris de l’Olímpic de Can Fatjó, el canvi d’enllumentat del 25 de setembre i la posada en marxa de les oficines del carrer Doctor Robert que permetran avançar en el procés per dotar la ciutat d’un nou POUM. “Al final aquest haurà estat el mandat de la pandèmia i el més important ha estat ser al costat de les persones quan més ho necessitaven. Això és el que hem fet i això és el que continuarem fent”, ha dit l’alcaldessa. La màxima edil ha reconegut que s’acosta un hivern dur, però ha assegurat que “Rubí s’està preparant” i ha avançat que el consistori complementarà les beques menjador que ofereix el Consell Comarcal per tal que totes les famílies que en demanin hi tinguin accés.

Ràdio Rubí estrena la 43a temporada incorporant la tecnologia ‘Visual Ràdio’

Aquest dilluns, l'emissora municipal ha encetat la temporada 2022-2023 ampliant i diversificant l’oferta d’informació i entreteniment. L’emissora municipal augmenta la programació radiofònica i incorpora el sistema ‘Visual Ràdio’ que permetrà que l’audiència vegi els continguts de l'emissora en directe al web radiorubi.cat.

Així, Ràdio Rubí es converteix plenament en un mitjà multimèdia i suma la imatge com eina informativa, sense perdre l'essència de proximitat del mitjà radiofònic. Ràdio Rubí renova el seu compromís per garantir el dret a la informació dels rubinencs i rubinenques i la seva participació en la vida pública de la ciutat. A més, recupera l’essència del mitjà degà local amb programes especialitzats fets per prop d’una quarantena de col·laboradors.

Durant la temporada 2022-2023 Ràdio Rubí amplia la programació matinal amb el magazin ‘Rubí al dia’ de 8 a 13 h que inclou un recorregut per l'actualitat local i general de 8 a 9 h; la tertúlia de 9 a 10 h; les claus informatives de 10 a 11 h i l’entreteniment d’11 a 13 h. A partir de les 16 h,  s’incorpora a la graella una tertúlia per actualitzar la informació més destacada de la jornada i recollir les reflexions i opinions de persones claus en la vida de la ciutat. La informació esportiva continuarà tenint entitat pròpia amb informació als butlletins horaris, als programes esportius de les 14 h i les 20 h, a la web i a les transmissions dels partits de la Unió Esportiva Rubí els caps de setmana.

Ràdio Rubí, amb més de 40 anys d’història, continua apostant per la participació d’entitats, col·lectius i col·laboradors. La tarda obra una finestra a nous programes temàtics que reflecteixen la diversitat de la ciutat. A les 18 h, s’estrenen nous espais de gastronomia, estil de vida o tendències. Nous programes que se sumen als ja consolidats com: Sin Etiketas, Les Divines, Sobreviviendo a Murphy, Desbocats, el Brunch o Els Coneguts. Després de l’informatiu vespre i els esports, arriben els continguts musicals i culturals més especialitzats, encapçalats per: Long Play, Actualicat, Jazz per nictàlopes, Rubisound i BlueBeats, que aquest any celebra el seu 20 aniversari en antena. I els caps de setmana tornen amb programes ja consolidats com són: Ara i Sempre, Punto de Encuentro, Presencia Cristiana, L’església Evangelista o les ja tradicionals Sardanes d’autor.

Objectius de Desenvolupament sostenible