Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reorganitza alguns accessos a l’illa de vianants per optimitzar els recorreguts d’entrada Les noves autoritzacions del veïnat d’un tram dels carrers Llobateras i Balmes per accedir pel c. Cervantes, així com les del c. Creu, es podran sol·licitar a l’OAC o a la Seu electrònica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament reorganitza alguns accessos a l’illa de vianants per optimitzar els recorreguts d’entrada

Les noves autoritzacions del veïnat d’un tram dels carrers Llobateras i Balmes per accedir pel c. Cervantes, així com les del c. Creu, es podran sol·licitar a l’OAC o a la Seu electrònica

Confluència entre els carrers Cervantes i Balmes (foto: Ajuntament de Rubí).
Confluència entre els carrers Cervantes i Balmes (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament ha modificat alguns accessos a l’illa de vianants per tal d’optimitzar els recorreguts d’entrada del veïnat. Les persones que vulguin tramitar les noves sol·licituds de pas ho podran fer de forma presencial o bé telemàticament, a través de la Seu electrònica.

Aquelles persones que actualment estan autoritzades a entrar pel c. Llobateras i que pertanyin al tram d’aquesta via comprès entre el c. Balmes i el c. Cal Príncep, així com les que tenen autorització per accedir al c. Balmes i que pertanyin al tram entre c. Cervantes i c. Llobateras, poden sol·licitar l’autorització per accedir al seu tram de carrer a través del c. Cervantes amb c. Cal Príncep.

Aquest nou accés, que optimitza l’itinerari d’entrada del veïnat, és opcional, és a dir, que es pot continuar entrant per l’accés ja autoritzat o bé sol·licitar la nova autorització pel c. Cervantes/Cal Príncep. El tràmit s'ha de realitzar mitjançant sol·licitud d'autorització a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) o de forma telemàtica a la Seu electrònica.

A banda de racionalitzar els recorreguts i fer-los més òptims, en el cas del c. Llobateras també s’evitarà que molts vehicles creuin l’illa de vianants per l’avinguda de Barcelona.

 

Nou control d’accés al carrer de la Creu

Paral·lelament, el Consistori també modificarà l’accés a la zona del c. Creu. Pròximament es posarà en funcionament una nova càmera de control d'accés en aquesta via. La ciutadania que ja té autorització per entrar a l'illa pel c. Sant Miquel i que resideix, té una plaça d'aparcament o un comerç al carrer de la Creu, al passatge de la Creu i al carrer de Sant Magí (tram entre el c. Creu i el c. Sant Josep) hauran d’accedir per aquest punt.

En canvi, la resta de veïns i veïnes de la zona que té entrada pel c. Sant Miquel amb autorització que no pertanyen a aquests carrers no estan autoritzats a entrar al carrer de la Creu i, per tant, si ho fan podran ser sancionats.

El tràmit de sol·licitud d’autorització per accedir al carrer de la Creu s’ha de gestionar de forma presencial a l’OAC o bé de forma telemàtica a la Seu electrònica.

Objectius de Desenvolupament sostenible