Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promou la mobilitat sostenible en els desplaçaments interns de la plantilla municipal El Consistori ofereix als seus treballadors i treballadores la possibilitat de moure’s en bici i patinet elèctric, una de les mesures incloses al Pla de desplaçaments d’empresa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament promou la mobilitat sostenible en els desplaçaments interns de la plantilla municipal

El Consistori ofereix als seus treballadors i treballadores la possibilitat de moure’s en bici i patinet elèctric, una de les mesures incloses al Pla de desplaçaments d’empresa

Model de bicicleta que s’ofereix a la plantilla municipal per desplaçar-se d’un equipament a un altre durant l’horari laboral (foto: Ajuntament de Rubí).
Model de bicicleta que s’ofereix a la plantilla municipal per desplaçar-se d’un equipament a un altre durant l’horari laboral (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha posat a disposició de la plantilla municipal un total de 6 bicicletes i 2 patinets elèctrics dotats amb GPS perquè els treballadors i treballadores puguin desplaçar-se de forma sostenible entre els diferents edificis municipals durant l’horari laboral. Aquesta és una de les mesures establertes al Pla de desplaçaments d’empresa, que a la vegada forma part dels compromisos aprovats al Pla Director Rubí Brilla 2030.

Aquests vehicles estan ubicats a quatre edificis municipals: al Rubí Forma, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), a l’equipament de la carretera de Terrassa i a la Masia de Can Serra. Es tracta d’espais que compten amb un gran nombre de personal, que sovint s’ha de desplaçar a d’altres edificis per assistir a reunions o fer altres gestions laborals. Les bicis i els patinets estan equipats amb un sistema GPS per tenir sempre constància de la seva localització.

La posada en servei d’aquests vehicles va acompanyada de tot un seguit d’itineraris recomanats per moure’s entre els principals equipaments municipals, amb l’objectiu de fer més eficient i segura aquesta mobilitat interna.

Objectius de Desenvolupament sostenible