Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posarà en contacte emprenedors locals i franquícies interessades a instal·lar-se a Rubí Ja estan obertes les inscripcions per a les trobades amb les marques, que tindran lloc els dies 13, 20 i 27 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament posarà en contacte emprenedors locals i franquícies interessades a instal·lar-se a Rubí

Ja estan obertes les inscripcions per a les trobades amb les marques, que tindran lloc els dies 13, 20 i 27 d’octubre

Diverses marques ja han mostrat el seu interès per expandir-se a Rubí.
Diverses marques ja han mostrat el seu interès per expandir-se a Rubí

El portal Franquícies.cat, amb la col·laboració del Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí, ha obert les inscripcions per a les jornades que tindran lloc el proper mes d’octubre amb l’objectiu de posar en contacte emprenedors locals i franquícies interessades a expandir-se a la nostra ciutat. Les sessions es faran els dies 13, 20 i 27 d’octubre i, a hores d’ara, hi ha confirmada la participació de les següents marques: Inner Nature (alimentació ecològica), Mans de sant (massatges fisioterapèutics), Bissú (complements), Babel Idiomes (aprenentatge de llengües), Nostrum (menjar per emportar), Beep (informàtica) i La fábrica del cartucho (consumibles per a impressores).

Les persones que vulguin assistir a alguna de les jornades programades ja s’hi poden inscriure gratuïtament a través del portal Franquícies.cat, on també podran consultar les dates i horaris concrets.

Aquestes trobades amb les franquícies s’emmarquen en tot un seguit d’accions que ha posat en marxa el Servei de Comerç de l’Ajuntament amb la voluntat de fomentar l’activitat emprenedora als locals comercials buits de la ciutat. Aquestes mesures es van iniciar amb l’elaboració d’un cens segons el qual Rubí compta actualment amb 263 espais disponibles i un total de 1.641 activitats comercials. Els locals i les activitats detectades ja es poden consultar a l’apartat de Comerç del web municipal, on apareixen localitzats sobre el mapa de la ciutat.

Un cop enllestit aquest cens, el Servei de Comerç va emprendre la següent fase del projecte, consistent en l’anàlisi del tipus de comerç o servei més idoni per a cadascun dels espais identificats. Durant aquest procés, també s’està treballant en altres aspectes útils per a les persones interessades a obrir un comerç, com ara la inversió inicial necessària per posar-hi en marxa el negoci o el volum mínim de facturació desitjable perquè aquest sigui rendible.

D’altra banda, el Servei de Comerç ha previst per a l’octubre una càpsula formativa per a emprenedors sota el títol d’El millor emplaçament per al meu negoci, així com visites guiades als locals disponibles.