Sou a: Inici / La teva ciutat / Comerç / Com obrir un comerç a Rubí

Com obrir un comerç a Rubí

L’Àmbit de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí ofereix diferents informacions, serveis i recursos a les persones emprenedores que vulguin obrir un comerç a Rubí:

Com obrir un comerç a Rubí

Guia Com obrir un comerç a Rubí
Aquí trobareu de manera senzilla i clara quins són els passos que cal seguir per obrir un establiment comercial a la nostra ciutat i on cal fer tots els tràmits (accés a la guia).

Mapa de locals comercials disponibles
Aquest mapa s’ha elaborat a partir de les dades disponibles als diferents portals immobiliaris, la informació facilitada per les immobiliàries de la ciutat que han col·laborat en el projecte i la informació recollida fent treball de camp. S’hi poden cercar locals per modalitat lloguer o venda, per ubicació geogràfica i per preu (accés al mapa).

Mapa del mix comercial de Rubí
Aquest mapa s’ha elaborat a partir del cens d’activitats de la ciutat i permet veure els establiments per activitats, en una llista i en el plànol (accés al mapa).

Franquícies.cat
Les persones emprenedores que vulguin iniciar activitat comercial a la nostra ciutat sota el model de franquícia poden consultar en aquest portal quines franquícies estan interessades a obrir a la nostra ciutat (accés al portal).


  • Compartir