Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament executarà un nou Pla d’asfaltatge a diferents carrers del casc urbà Les obres arrencaran aquesta propera setmana al passeig de la Riera i al carrer de la Pastora i comportaran algunes afectacions viàries https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament executarà un nou Pla d’asfaltatge a diferents carrers del casc urbà

Les obres arrencaran aquesta propera setmana al passeig de la Riera i al carrer de la Pastora i comportaran algunes afectacions viàries

Un dels primers punts on s’actuarà és al passeig de la Riera (foto: Ajuntament de Rubí).
Un dels primers punts on s’actuarà és al passeig de la Riera (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest mes de febrer, l’Ajuntament de Rubí activa el pla d’asfaltatge al casc urbà, un projecte ambiciós que pretén complementar la transformació i millora de la ciutat. Aquest pla, dotat amb uns 450.000 euros, permetrà renovar i reforçar l’asfalt de carrers del nucli urbà on s’observa un deteriorament pel pas de trànsit rodat.

Els carrers on s’intervindrà són el passeig de la Riera, el carrer de la Pastora, el carrer de Pau Claris, el carrer d’Edison, el carrer de Berguedà, el carrer de Víctor Balaguer i el carrer de Lumière.

El fet de renovar l’asfalt d’un carrer comporta algunes afectacions viàries molt puntuals que des del Consistori s’intentaran minimitzar. En tots els casos s’habilitaran passos i accessos alternatius perquè el veïnat pugui accedir tant als habitatges, com als comerços i aparcaments dels carrers afectats amb la màxima seguretat possible.

Dilluns 20 de febrer, les tasques s’iniciaran al passeig de la Riera, que durant uns 10 dies aproximadament quedarà tallat al trànsit puntualment en el tram comprès entre el carrer del Pont i l’avinguda de Castellbisbal. Com a itinerari alternatiu, es proposa que els vehicles es desviïn per l’avinguda de Can Sucarrats.

Dimecres 22 serà el torn del carrer de la Pastora. Mentre durin els treballs, els vehicles s’hauran de desviar provisionalment pels carrers de Lleida i de Madrid.

La resta d’intervencions, és a dir, els carrers Pau Claris, Edison, Berguedà, Víctor Balaguer i Lumière, s’aniran executant de forma successiva.

Objectius de Desenvolupament sostenible