Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí torna a oferir els descomptes de Rubí s’ho val S’emetran 17.000 vals de 10 euros, que la ciutadania podrà comprar per la meitat del seu valor en dues tandes el 4 i el 12 de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí torna a oferir els descomptes de Rubí s’ho val

S’emetran 17.000 vals de 10 euros, que la ciutadania podrà comprar per la meitat del seu valor en dues tandes el 4 i el 12 de desembre

L’Ajuntament de Rubí torna a oferir els descomptes de  Rubí s’ho val.

L’Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa la campanya de vals descompte ‘Rubí s’ho val’, coincidint amb les festes de Nadal. La nova edició de la proposta emetrà 17.000 vals de 10 euros. La ciutadania els podrà adquirir a través de la plataforma Rubí s’ho val, abonant la meitat del seu valor, 5 euros, amb targeta de dèbit o crèdit o amb el sistema Bizum. Per facilitar l’adquisició dels descomptes, s'emetran en dues tandes: el 4 de desembre - 8.500 vals (10 h)-  i el 12 de desembre  - 8.500 vals (10 h)-.

Els descomptes es podran fer servir als comerços adherits a la campanya entre el 4 de desembre i el 5 de gener, o fins a exhaurir existències. Cada persona en pot comprar com a màxim tres.

Així, la campanya Rubí s’ho val garanteix una injecció de 170.000 euros al teixit comercial de Rubí, la meitat dels quals se subvencionen des de l’Ajuntament de Rubí.

Rubí s’ho val compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Objectius de Desenvolupament sostenible