Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí manté la bonificació del 50% per a la T-10 i la T-Estudiant per fomentar l’ús del transport públic El Consistori manté els preus d’aquests dos abonaments amb la mateixa reducció tarifària iniciada al setembre de 2022, després que l’Estat hagi prorrogat les ajudes del 30% de descompte fins al juny de 2023 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí manté la bonificació del 50% per a la T-10 i la T-Estudiant per fomentar l’ús del transport públic

El Consistori manté els preus d’aquests dos abonaments amb la mateixa reducció tarifària iniciada al setembre de 2022, després que l’Estat hagi prorrogat les ajudes del 30% de descompte fins al juny de 2023

Els títols de l’autobús urbà bonificats caducaran el 30 de juny de 2023 (foto: Ajuntament de Rubí).
Els títols de l’autobús urbà bonificats caducaran el 30 de juny de 2023 (foto: Ajuntament de Rubí)

Durant el primer semestre de 2023, l’Ajuntament de Rubí mantindrà les tarifes del transport públic amb els mateixos descomptes que es van aplicar al setembre de 2022. Així, la targeta multiviatge T-10 seguirà costant 4,5 euros ─en comptes de 9 euros─ i la T-Estudiant valdrà 14,5 euros ─en comptes de 29 euros─.

Aquesta mesura s’ha adoptat arran del Reial Decret-llei 20/2022, de 27 de desembre, que garanteix la bonificació establerta per l’Estat d’un 30% de descompte a determinats títols de transport. L’Ajuntament de Rubí i la resta d’administracions consorciades a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han acordat seguir aplicant el descompte addicional del 20% en aquests títols de transport per al primer semestre de 2023, excepte per al títol T-casual, que no tindrà bonificació.

El títols amb descompte caducaran el 30 de juny de 2023 i es podran adquirir als punts habituals de venda autoritzats.

Com ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, “donem continuïtat a una mesura que impacta en les famílies vulnerables i en els treballadors i treballadores rubinencs. Valorem molt positivament aquesta mesura, que també ha suposat un increment de viatgers en el servei de Rubi Bus i que també té un impacte mediambiental”.

Objectius de Desenvolupament sostenible