Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joves i administració tornaran a dialogar aquest dijous en una nova sessió del Projecte ImPACTE Jove/Verd Representants del Consell de l'Adolescència i dels instituts de Rubí es trobaran virtualment amb membres de l'equip de govern municipal i amb l'eurodiputat Javier López Fernández https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Joves i administració tornaran a dialogar aquest dijous en una nova sessió del Projecte ImPACTE Jove/Verd

Representants del Consell de l'Adolescència i dels instituts de Rubí es trobaran virtualment amb membres de l'equip de govern municipal i amb l'eurodiputat Javier López Fernández

La trobada d'aquest dijous completa la que es va celebrar el 21 de gener (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La trobada d'aquest dijous completa la que es va celebrar el 21 de gener (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Aquest dijous 18 de febrer, es completarà la primera activitat del Projecte ImPACTE Jove/Verd amb una nova sessió virtual. La trobada reunirà representants polítics i joves de 13 i 14 anys provinents del Consell de l'Adolescència i dels cinc instituts públics de la ciutat.

El Projecte ImPACTE Jove/Verd és una iniciativa de l'Ajuntament emmarcada en el programa Erasmus + de la Comissió Europea i desenvolupada amb el suport de l'Institut Nacional de la Joventut (INJUVE), que planteja un diàleg estructurat entre la joventut i l'administració per a l'aplicació a escala local del Pacte Verd Europeu. El seu objectiu és millorar el coneixement que tenen els i les joves del Green Deal, obrir espais de debat amb els seus representants polítics sobre les accions i mesures que es poden adoptar, i enfortir les seves capacitats per a la participació cívica local i europea. Per assolir aquests objectius, Rubí organitzarà durant aquest 2021 fins a cinc activitats, que comptaran amb la implicació d'uns 700 joves d'entre 13 i 30 anys, a banda de representants de l'administració local, i polítics i experts europeus.

La sessió d'aquest dijous permetrà aprofundir en el debat que es va iniciar el passat 21 de gener al voltant de la transició ecològica i les mesures que cal adoptar per tenir ciutats més sostenibles. La trobada comptarà amb la intervenció especial de Javier López Fernández, diputat al Parlament Europeu des del 2014 i membre de la Comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària. El polític participarà en una taula rodona amb una cinquantena de joves on també hi seran presents l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez; el regidor de de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz; el regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón; el regidor d'Educació, Víctor García Correas; i la regidora de Joventut, Annabel Cuesta Fabre.

La trobada virtual tindrà lloc aquest dijous a partir de les 18.15 h i, com en l'edició anterior, totes les persones que hi estiguin interessades la podran seguir en línia sense necessitat d'inscripció prèvia.