Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gaudeix de la vida en gran! triplica les places de la proposta ‘Surt a caminar’ La programació incorpora una activitat artística dirigida exclusivament a dones i un taller per experimentar amb realitat virtual https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Gaudeix de la vida en gran! triplica les places de la proposta ‘Surt a caminar’

La programació incorpora una activitat artística dirigida exclusivament a dones i un taller per experimentar amb realitat virtual

Paella popular de l’últim trimestre del programa (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres).
Paella popular de l’últim trimestre del programa (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Gent Gran Activa, proposa una nova edició del programa d’activitats Gaudeix de la vida en gran! adreçat a persones de més de 60 anys. El programa del primer trimestre de 2023 amplia el nombre de places de la iniciativa Surt a Caminar, que proposa passejades temàtiques per l’entorn del municipi.

L’elaboració d’aquest programa comença sempre escoltant les vostres idees i demandes, perquè volem que sigui una programació que respongui exactament a allò que més necessita la nostra gent gran. Per això tripliquem les places del ‘Surt a caminar’  i esperem que tots i totes els que ens ho heu demanat, us hi pugueu sumar.  Les sortides per caminar per l’entorn de la ciutat, la cuina saludable i les activitats per fomentar l’autocura i l’autoestima tenen sempre la vostra complicitat i estic convençuda que és així perquè us donen eines per cuidar-vos i, alhora, passar-vos-ho molt bé”, explica l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Les passejades per l’entorn de Rubí es posen en marxa el 17 de febrer i s’han estructurat en tres blocs de 30 places cadascun. Cada persona podrà inscriure’s només a un dels blocs:

  • Bloc 1 - Rubí, vila de vi (17/02 ) - Ruta a Sant Feliuet (03/03 )- Ruta a Can Xercavins (14/04 ) - Ruta a Can Guilera (05/05 ) - El modernisme a Rubí (02/06)
  • Bloc 2 - Ruta a Can Xercavins (23/02 ) - Ruta a Can Guilera (23/03 ) - El modernisme a Rubí (20/04) - Ruta a Sant Feliuet (11/05) - Rubí, vila del vi (08/06)
  • Bloc 3 - El modernisme a Rubí (24/02)- Ruta a Sant Feliuet (31/03) - Ruta a Can Guilera (28/04)- Ruta a Can Xercavins (26/05) - Rubí, vila de vi (16/06)

La programació manté les visites a museus, una petició del col·lectiu de la gent gran de la ciutat. Aquests primers mesos de l’any els i les participants visitaran el Museu del Cinema de Girona (17 de març), el Palau Güell (21 d'abril), el Museu Dalí de Figueres (19 de maig) i la Colònia Vidal (8 de juny).

Enguany el programa suma tres novetats més: un taller d’iniciació a la marxa nòrdica;  una activitat artística dirigida exclusivament a dones i una sessió experimental amb una càmera 360º i ulleres de realitat virtual. La resta tallers són: Estimulació cognitiva; Tu pots, tu vals, tu importes: construint la teva autoestima; Cuina: dolços saludables; Cuina saludable d'estiu; Risoteràpia: quin bé que ens fa riure!; Informàtica bàsica i Treu partit al teu telèfon mòbil.

Totes les propostes són gratuïtes, tenen aforament limitat i requereixen inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer a partir del 23 de gener a través de www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o del telèfon 637 83 10 92.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Fitxers relacionats