Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns i veïnes de Rubí han fet 138 propostes en el marc dels Pressupostos Participatius 2023 Els tècnics municipals valoraran la viabilitat de les idees rebudes a la fase de recollida d’iniciatives https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els veïns i veïnes de Rubí han fet 138 propostes en el marc dels Pressupostos Participatius 2023

Els tècnics municipals valoraran la viabilitat de les idees rebudes a la fase de recollida d’iniciatives

Els veïns i veïnes de Rubí han fet 138 propostes en el marc dels Pressupostos Participatius 2023.

La fase de recollida de propostes dels Pressupostos Participatius 2023, celebrada aquest juny, ha servit per recollir 138 idees per millorar la ciutat. Són 20 propostes més recollides que les recollides en l’edició anterior. En aquesta ocasió, s’han registrat 990 adhesions. Això vol dir que les diferents iniciatives presentades han rebut el suport de persones que consideren que és una bona opció per tirar endavant. 

Les propostes s’han fet arribar a través de la plataforma Participa Rubí, dels punts d’informació i participació itinerants i dels tallers participatius així com, un any més, s’ha comptat amb la participació dels diferents consells consultius locals.

Ara, comença la fase de validació tècnica de les propostes rebudes. Això significa que les iniciatives seran valorades per una comissió tècnica que n’avaluarà la viabilitat econòmica i tècnica. A més, es valorarà la possibilitat d’unificar projectes que tinguin similituds. Els impulsors i impulsores de propostes que no passin el filtre rebran l’explicació pertinent dels motius del rebuig. Aquest procés finalitzarà durant el mes de setembre.

Si, un cop valorades aquestes propostes hi ha més de 25 vàlides, s’activarà la fase de priorització durant el mes d’octubre. Les 25 amb més suports passaran a la fase de votació final, que es farà al novembre. Mentrestant es pot consultar tant les propostes presentades com fer seguiment de les obres d’anys anteriors al web de participació.

Objectius de Desenvolupament sostenible