Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els pisos de protecció oficial de Maria Aurèlia Capmany s’assignaran el proper 12 de juliol 147 persones opten als sis habitatges de lloguer, que estan destinats a joves, gent gran, persones amb mobilitat reduïda i contingent general https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els pisos de protecció oficial de Maria Aurèlia Capmany s’assignaran el proper 12 de juliol

147 persones opten als sis habitatges de lloguer, que estan destinats a joves, gent gran, persones amb mobilitat reduïda i contingent general

Els pisos es troben al c. Maria Aurèlia Capmany, al barri de la Zona Nord (foto: Ajuntament de Rubí).
Els pisos es troben al c. Maria Aurèlia Capmany, al barri de la Zona Nord (foto: Ajuntament de Rubí)

El proper divendres 12 de juliol tindrà lloc l’assignació dels sis habitatges de la promoció municipal de protecció oficial situada al carrer de Maria Aurèlia Campmany, 41. Un total de 147 persones optaran als pisos, després que s’hagin acceptat onze de les 29 al·legacions presentades. El llistat definitiu de sol·licitants es pot consultar a la pàgina web municipal.

L’assignació es farà mitjançant un programa informàtic desenvolupat pel Servei de Tecnologia i Sistemes d’Informació de l’Ajuntament, que s’encarregarà de fer el sorteig per a cadascun dels col·lectius amb criteris de transparència, davant de fedatari públic i en presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez; el regidor d’Habitatge, Jordi Arnaiz Moreno; el gerent de Proursa, Carlos Águila Campoy; i personal tècnic del Servei de Tecnologia i Sistemes d’Informació. El procés d’assignació s’ha programat el 12 de juliol a les 13 h i els resultats es publicaran posteriorment a la mateixa web de l’Ajuntament.

La promoció de Maria Aurèlia Capmany està integrada per sis pisos de lloguer d’una habitació amb aparcament inclòs, destinats a unitats familiars monomarentals o monoparentals amb un descendent, o bé a una o dues persones adultes. Tres dels habitatges s’adrecen a joves de fins a 35 anys, un a gent gran a partir de 65 anys, un a persones amb mobilitat reduïda i un altre a sol·licitants que no es puguin incloure a cap d’aquestes categories.

Tots els pisos tenen una superfície propera als 50 m2 i un preu de lloguer d’aproximadament 400 € mensuals, que inclouen les despeses de comunitat.

La promoció té una qualificació energètica A, en sintonia amb el compromís de l’Ajuntament de Rubí per donar compliment els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030.

Objectius de Desenvolupament sostenible